Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Green Anne Enschede
Hobby & vrije tijd

GREEN ANNE

Haak, naai of brei je steentje bij met de duurzame producten en workshops van Green Anne

Green Anne staat voor verduurzaming! Green Anne wil haar steentje bijdragen om de aarde minder te belasten. Ze...

Lees verder
Haaksbergerstraat 574

Green Anne staat voor verduurzaming! Green Anne wil haar steentje bijdragen om de aarde minder te belasten. Ze probeert leuke en vrolijke producten en diensten aan te bieden die daarbij helpen! De producten worden zo veel mogelijk binnen sociale initiatieven geproduceerd. Zo steunt Green Anne deze initiatieven, en kan ze voor een lage prijs, duurzame producten aanbieden.

Green Anne is begonnen door Annelies Bolijn. Annelies is Green Anne begonnen door haar drive naar een milieubewuster leven. En wil dit door middel van haar producten en workshops graag overdragen naar jou! Zoek je een leuke workshop in Enschede voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Dan kun je bij Green Anne een broodzak en een zuip- of fruitnet naaien, breien of haken!

Producten

De producten van Green Anne helpen je bewuster boodschappen doen of helpen je (bewuster) in het huishouden. Zero Waste hoeft niet saai te zijn! Kleurijke fruitnetjes en broodzakken helpen je om jouw extra input leuker en makkelijker te maken!

Workshops

De workshops van Green Anne helpen je je eigen kleding te repareren, of gewoon je eigen broodzak zelf te naaien! Tijdens de beginnerscusus naaien Enschede ga je aan de slag met de basis, waarbij je een opberg-tasje en een speldenkussen maakt!

Openingstijden

Contact

Green Anne

Haaksbergerstraat 574

7545 GD Enschede

06 4536 8648

Bezoek de website

Route plannen

Locatiegegevens

1 Green Anne
Haaksbergerstraat 574
7545 GD Enschede