Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Marije Weterings Fotografie Enschede

MARIJE WETERINGS PHOTOGRAPHY & CINEMATOGRAPHY

Kom gezellig een leuke fotografie workshop volgen!

Wil je echt de kneepjes van het vak leren? Ook dat is mogelijk bij mij. Ik ontvang je graag in mijn studio in Enschede om je de kneepjes van het vak bij te leren. Of het nu gaat om een workshop portretfotografie, of juist om een masterclass reclamefotografie of interieurfotografie. Tijdens een workshop of masterclass gaan we samen, met z’n tweetjes, aan de slag om te zorgen dat ook jij perfecte plaatjes kunt schieten! Alle sessies zijn actief, waarbij je echt leert fotograferen. Ik kan ook bij je thuis komen. Woon je in de buurt van Enschede, in de regio Twente? Dan zijn er geen reiskosten! Woon je elders in het land, dan is de standaard kilometervergoeding van kracht. Daarnaast beginnen de sessie te allen tijde rond 09:30 ’s ochtends en zal deze duren totdat AL jouw vragen beantwoord zijn! Dat is pas maatwerk!

Workshop portretfotografie

Tijdens deze workshop leer ik je de fijne kneepjes van het vak. Portretfotografie is namelijk meer dan simpel weg een foto van iemand maken. Je krijgt privéles van mij, waarbij we een zakenman of -vrouw gaan fotograferen. Je krijgt praktische tips en nuttige oefeningen mee tijdens de workshop, waardoor jij de techniek van mij kunt leren. Daarnaast kun je na deze workshop zelfstandig aan de slag om mensen te fotograferen om zo een sterk en krachtig portret neer te kunnen zetten. De privé-workshop kost €99,-. Daarnaast kun je deze workshop ook in een groep doen vanaf vier personen. Heb je vrienden,vriendinnen of collega’s die het samen met jou willen gaan leren? Vanaf vier personen kost deze workshop slechts €45 per persoon.

Masterclass interieurfotografie

Heb je altijd al eens foto’s willen maken die door tal van huizenzoekers zullen worden bekeken? Met deze masterclass interieurfotografie kun je binnen mum van tijd aan de slag als freelance interieurfotograaf of vastgoedfotograaf bij bijvoorbeeld FotoXperience. Tijdens deze privéles gaan we samen een woning fotograferen, met tal van tips en nuttige oefeningen leer je de techniek achter woningfotografie. De kosten voor deze masterclass bedragen

slechts 195 euro en kan overal in Nederland gegeven worden.

Masterclass reclamefotografie

Naast portretfotografie en interieurfotografie heb ik veel ervaring met reclamefotografie. In deze masterclass leer ik je alle fijne kneepjes van het vak. Je krijgt privéles of gaat samen met vrienden of vriendinnen aan de slag om de ideale reclamefoto te maken. Tijdens deze masterclass ga je een model op commerciële wijze fotograferen, met praktische tips en nuttige oefeningen leer ik je de techniek achter deze wijze van fotograferen. De kosten van deze masterclass bedragen 195 euro voor een privé-sessie, met een groep vanaf vier personen is dit slechts 95 euro per persoon!

De workshops worden op locatie gegeven. Neem voor meer informatie contact op.

Openingstijden

Contact

Marije Weterings Photography & Cinematography

0645750486

marijeweterings.nl/

Route plannen

Locatiegegevens

1 Marije Weterings Photography & Cinematography
Enschede