Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Smuls Enschede

SMULS

Bij Smuls kun je koken! In de mooie grote ruimte aan de Walstraat is een professionele keuken met apparatuur, kookgerei en servies. Hier kun je je culinair uitleven.

Bij Smuls kun je koken! In de mooie grote ruimte aan de Walstraat is een professionele keuken met apparatuur, ...

Lees verder
Walstraat 7

Bij Smuls kun je koken! In de mooie grote ruimte aan de Walstraat is een professionele keuken met apparatuur, kookgerei en servies. Hier kun je je culinair uitleven.

Kinderkookclub
Voor kinderen van 7 tot 12 jaar is er de kookclub. Als je lid van de club bent, kun je je inschrijven voor kookworkshops die minimaal 2 dagen per maand worden gegeven. Voor een bedrag tussen 7,50 en 15 euro kun je hier aan meedoen.

Kinderfeestje
Bij Smuls kun je een kook- of bakfeestje geven!
Met min. 6 tot max. 12 kinderen ga je aan de slag.
Kies uit thema's zoals Italiaans, Mexicaans, Nederlands, Duits of Oosters koken. Ben je meer van het bakken? Dan kun je taartjes en cupcakes of een high tea maken.

Run je eigen restaurant
Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen restaurant te runnen? Of ben je een (startende) ondernemer en wil je uitproberen of het door jouw bedachte (restaurant)concept gaat werken? Dat kan bij Smuls. Op deze plek kun je je eigen menu koken. Een buffet, een 3-gangenmenu of meer? Alles is mogelijk. Vervolgens serveer je dit aan je gasten (tot max. 30 gasten). Je kunt een afspraak maken om een datum en tijdstip te bespreken en eventuele verdere wensen en bijzonderheden.

Koken voor vrienden (besloten)
Ook is het mogelijk de ruimte van SMULS te huren voor een besloten etentje. Je kunt zelf of met vrienden/familie koken (indien gewenst kunnen recepten voor je worden klaargelegd) en samen eten. Of ga met een stel mannen koken voor de vrouwen. Terwijl de mannen koken gaan de vrouwen lekker shoppen in het leuke centrum van Enschede!
En wil je naderhand lekker blijven slapen, dan is dat ook mogelijk bij de eigen Bed & Breakfast Oekepoek.

Openingstijden

Geopend op afspraak.

Contact

Smuls

Walstraat 7

7511 GE Enschede

+31 6 50265496

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Smuls
Walstraat 7
7511 GE Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden