Makers krijgen de ruimte om te experimenteren, producten te ontwikkelen of te werken aan eigen artistieke en technische kwaliteiten. Het FabLab is uitgerust met de nieuwste technieken en technologieën.

In het FabLab van Tetem kunnen professionele en amateur makers van woensdag tot en met vrijdag gebruik maken van vele maak-faciliteiten. Het lab is uitgerust met de nieuwste digitale en maaktechnologieën zoals 3D (voedsel)printers, lasercutters, borduurmachines, Virtual Reality, Artifical Intelligence, robotica en domotica. Naast het op maken en programmeren gerichte FabLab, is er ook een Film- & Gamelab waar gewerkt kan worden met bijvoorbeeld de stop-motion techniek, 360 graden films, Virtual Reality en Augmented Reality!

Professionele en amateur makers
Kunstenaars, ontwerpers, wetenschappers, individuele MBO/HBO en WO-studenten en andere makers krijgen in het FabLab de ruimte om te experimenteren, producten te ontwikkelen of te werken aan eigen artistieke en technische kwaliteiten. Naast de fysieke mogelijkheden om in het lab te werken, verzorgt Tetem verschillende Lablearning@Home webinars. Zo kun je als maker op een interactieve manier leren werken met nieuwe maaktechnologieën zoals de lasercutter of 3D printer. Bekijk de volledige apparatuurlijst onder de openingstijden.

De locatie

Tetem Fablab Stroinksbleekweg 16 7523 ZL Enschede Route naar locatie