Plan je route naar het startpunt

Startpunt

Op 't Oorbeck, Twekkelerweg 114, Enschede

Deze knooppuntenroute kun je ook starten bij elk knooppunt op de route. Controleer vooraf de openingstijden van de theehuizen en restaurants.

Theetuin Op t Oorbeck Enschede Twekkelo - Uit in Enschede

Theetuinen

Combineer het fietsen met een heerlijke high tea of een kopje thee met huisgemaakte lekkernij. Je fietst langs de idyllische theetuinen.

Theetuin Op 't Oorbeck

Deze heerlijke theetuin in Twekkelo is hét adres voor een heerlijke high tea. De eigenaresse maakt alles zelf. Ook is er een Bed & Breakfast. Kortom theehuis Op 't Oorbeck is dus een ideaal startpunt voor deze prachtige fietstocht.

Theetuin D'Oale Zessprong

D'Oale Zessprong in in het dorpje Usselo is theetuin en tevens Bed & Breakfast. Geniet van de zoete en hartige lekkernijen of kies voor een Afternoon Tea of een Cream Tea. Dan krijg je een etagère met meerdere lekkernijen. De nog uitgebreidere High Tea is vanaf twee personen te reserveren. Liever een gezonde versie? Kies voor de High Tea Low.

Theetuin Schuif 's aan

Op een steenworp afstand van het centrum va Enschede vind je theetuin 'Schuif 's aan' op erve het Honhof. In de landelijk gelegen tuin kun je heerlijk genieten van een kopje thee of koffie met huisgemaakte lekkernijen. Alleen geopend in het seizoen.

Theetuin Ik & Mijn Moeder

Bij Ik & Mijn Moeder zijn diverse bijzondere hoekjes ingericht, waar je in alle rust kun genieten van een kopje thee, koffie, cappuccino of fris met een stuk huisgemaakt gebak of heerlijk broodje.

De Oale Zessprong Enschede - Uit in Enschede
Der grüne Garten mit Bäumen und Sitzgelegenheiten bei Teegarten Schuifs Aan in Enschede - Uit in Enschede
De Oale Zessprong en Schuif 's aan

Op de route liggen diverse highlights die de moeite waard zijn voor een korte tussenstop. Je fiets o.a. langs Landgoed de Hooge Boekel, de oude Zoekeschool, de Lonneker Molen en de Drilandsee (DE) en het Wasserlabyrinth in Gronau (DE).

Dreiländersee Gronau Duitsland over de grens - Uit in Enschede
Landgoed De Hooge Boekel in Enschede - Uit in Enschede
Inselparkgelände spelende kinderen Duitsland over de grens - Uit in Enschede
Drilandsee, Landgoed de Hooge Boekel, Wasserlabyrinth Gronau

Eindpunt

Knooppunt 32

Het laatste knooppunt op de route. 

De route kan ook worden ingekort. Bekijk hiervoor de pdf op de website van Visit Twente

Download het GPX bestand of bekijk de online route. Veel fietsplezier.