Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Enschede blog tipsGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo

De beste tips voor Pasen

Leestijd 2-3 min

Pasen valt in 2022 op 17 & 18 april. Met deze tips maak je er een heel gezellig paasweekend van!

Het paasweekend valt dit jaar in het weekend van 15 t/m 18 april. Dit jaar vieren we Pasen weer zoals het hoort. Ik verzamel de beste tips voor een heerlijk én gezellig Pasen. Een heel fijn paasweekend gewenst!

Mis jij nog een paasactie? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail ons. Deze blog wordt continu bijgewerkt.

Lekkers voor Pasen

Rosy's
Speciaal voor Pasen maakt Rosy's leuke paashaastaartjes. Lekker met vers fruit. Kijk op Instagram voor meer informatie.

Heel Bijzonder
Op tweede paasdag is Heel Bijzonder extra geopend, máár ze hebben ook hele leuke paasacties. Zo hebben ze een paasbrunch of paas high-tea in de lunchroom. Of bestel een paas high-tea to go. Kijk hier voor meer informatie.

Nienke's
Je kunt weer allerlei paaslekkers bestellen bij Nienke's. In het paasassortiment vind je o.a. een cupcakebox, koektaart, mini taartje, cheesecake op 'n stokje, icing cookies en een koekjesversierset. Bekijk het paasassortiment hier.

De Oale Zessprong
Ook dit jaar biedt De Oale Zessprong weer een heerlijke Paas Tea aan inclusief gratis paasmand. Geniet van huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen.

Mrs. Brown
Nog geen plannen voor het paasweekend? Mrs. Brown serveert op beide paasdagen een high tea of je kunt het to go afhalen in de winkel. Kijk hier voor meer informatie.

Van der Poel IJs
Het paasassortiment van Van der Poel staat klaar! Ga jij voor paaskuikens, paashaasjes, ijstaarten of ijsmacarons. Kijk hier voor meer informatie.

Van der Poel pasen ijs Enschede

Paasbrunch en -menu's

Fellini
Vier Pasen op eerste paasdag met een heerlijke Fellini paasbrunch. Met lekkere broodjes, warme poffertjes, wafels, verse jus d'orange en veel meer. Kijk hier voor meer informatie.

Valk Exclusief
Speciaal voor Pasen organiseert Van der Valk Exclusief Enschede een feestelijke brunch op Eerste en Tweede Paasdag. Vanaf 11:00 uur word je feestelijk welkom geheten met bubbels en daarna opent het grandioze buffet.

Sprakel
Op eerste en tweede paasdag kun je bij Sprakel genieten van een Paas High-ontbijt of een uitgebreide Paasbrunch. Je kunt ook reserveren voor een tapas arrangement of 3-gangendiner. Kijk hier voor meer informatie.

Bistro Dreams
Bij Bistro Dreams hebben ze een speciaal driegangendiner voor Pasen. Kijk op de website voor het menu en voor meer informatie.

PuntoPASTA
Bij PuntoPASTA hebben ze met Pasen altijd een speciale uitgebreide brunch. De brunch bestaat o.a. uit allerlei broodjes, muesli, soep, verschillende belegsoorten, pastasalades en zelfs warme pasta's en pizza's vanaf 11:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

De Branderie
Op tweede paasdag heeft De Branderie een heerlijke uitgebreide brunch met o.a. yoghurt, croissantjes, brood, quiches, broodjes en lekkere zoetigheden. Kijk hier voor meer informatie.

        Pasen sprakel Enschede

Leuke activiteiten tijdens Pasen

Paasvuren in Enschede

Paasvuur Lonneker
Op Eerste Paasdag om 20:00 uur. Vanaf het dorpsplein vertrekt er een stoet richting de Vliegveldweg, waar het paasvuur zal worden aangestoken.

Paasvuren in en rondom Enschede
In Enschede worden er op verschillende plekken paasvuren ontstoken volgens de site van Gemeente Enschede:

1e paasdag

 • Beldershoekweg 20
 • Burgemeester Stroinkstraat 341
 • Drienerbrakenweg 5
 • Keppelerdijk 162
 • Lonneker Markeweg
 • Lonnekeresweg
 • Penninkskottenweg 9
 • Teesinklandenweg
 • Twekkelerweg (maisland)
 • Voortsweg/Stegenkampweg

2e paasdag
 • Weinaweg 100
          Paasvuren in Enschede
  Bo Enschede blog tips
  Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo

  Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.

  Deze blogs vinden anderen ook leuk

  Toon alle blogs