Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef 2 - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

De beste tips voor Pasen

Leestijd 2-3 min

Pasen valt in 2021 op 4 & 5 april. Met deze tips maak je er een heel gezellig paasweekend van!

Door alle maatregelen rondom het coronavirus vieren we Pasen waarschijnlijk ook iets anders in 2021. Het paasweekend valt dit jaar in het weekend van 2 t/m 5 april. We kunnen dit jaar misschien weer niet met de hele familie eieren zoeken of genieten van een heerlijke paasbrunch. Gelukkig zijn er veel leuke acties die er hopelijk voor zorgen dat Pasen thuis ook heel gezellig wordt. Ik verzamel de beste tips voor een veilig Pasen thuis hieronder. Een heel fijn paasweekend gewenst!

Mis jij nog een paasactie? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail ons. Deze blog wordt continu bijgewerkt.

Doe mee met onze online paasspeurtocht

Van 2 april t/m 5 april hebben wij een leuke online paasspeurtocht! Vind alle 9 eitjes, raad het woord en maak kans op een goed gevulde picknickbox of bierpakket. Meedoen kan hier.

Bestel hier jouw paasmaaltijden

De Branderie
De Branderie biedt een speciale paasbrunch aan. De brunch bestaat uit een ruime variatie van heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Ook hebben ze een speciale paasbrunch voor kids en een paasbox gevuld met allemaal zoete lekkernijen. Kijk op hun website voor meer informatie.

Bistro Dreams
Bistro Dreams heeft een heerlijke ontbijt/brunchbox voor Pasen. In de box vind je o.a. divers broodbeleg, zoet & hartig, croissantjes, diverse broodjes, vers fruit een gevuld eitje, donuts, brownies, verse jus d'orange, yoghurtjes en natuurlijk paaseitjes. Kijk op hun website voor meer informatie.

Bagels & Beans
Bij Bagels & Beans hebben ze de feestelijke brunchbox al klaar staan. De box is voor twee personen en bestaat uit (uiteraard) bagels, gele koeken en heerlijke sapjes. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie. Bestellen kan vanaf half maart via de website.

Stoet
Bij Stoet kun je een heerlijke paasbrunch bestellen voor eerste paasdag. Een brunch vol met broodjes, sapjes, zoete broodjes, beleg en nog veel meer. Ook is er een speciale kidsbrunch! Kijk voor meer informatie op hun Instagram of Facebook. (al vol)

Bourgondische Planken
Bij Bourgondische Planken kun je verschillende paasboxen bestellen. Een ontbijtbox en enkele verschillende uitgebreide borrelplanken en -boxen. Kijk op de website voor meer informatie.

U Parkhotel
Geniet samen met je partner of gezin van een heerlijk paasontbijt van U Parkhotel. Vol broodjes, croissants, eieren, beleg, fruit en verse jus. Kijk voor meer informatie op de website.

DSR Food
Bij DSR Food kun je een paasbrunch in a box bestellen. Inclusief harde en zachte broodjes, allerlei beleg, een paasstol en nog veel meer. Bekijk de website voor meer informatie.

Willemientje
Bij Willemientje bestel je een paaslunch voor twee personen, inclusief soepjes, broodjes, taartjes en een milkshake. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Mystiek Theater
Heb je zin in een lekkere paasbrunch en wil je jezelf of iemand anders verrassen? Het Mystiek Theater heeft een speciale Mystiek Xperience Easter Box. Haal de box op via een drive-thru en wordt onderweg verrast door allerlei gekke types en meer. Lees meer informatie op de website.

Oaks
Oaks
heeft verschillende paasboxen voor jullie: een luxe box, een royale box en een kidsbox. Kijk op hun website voor hun hele aanbod.

Sprakel eten & drinken
Voor zowel eerste als tweede paasdag kun je bij Sprakel een heerlijk paasontbijt bestellen. Het ontbijt bestaat uit belegd landbrood, croissant, yoghurt, scones, verse jus, smoothie, zoetigheid, een gekookt ei en chocolade paaseitjes. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Het Paradijs
Het Paradijs brengt graag een heerlijke paas high tea! De paasbox is gevuld met diverse hartige en zoete gerechten, zoals een maiswrap, broodjes met eiersalade, scones, cinnamon roll en meer. Meer informatie vind je op de website.

Appeltjes van Oranje
Bij Appeltjes van Oranje kun je kiezen uit meerdere Paasspecials. Wat dacht je van een uitgebreide Paashaas lunch of een prachtig lente-paastaartje? Kijk op hun website voor meer informatie.

ETN saladebar
Bestel nu een Vegan Happy Easter Box bij ETN! Laat je verrassen door allerlei zoets uit hun Vegan Bakery. De box is voldoende voor twee personen en bevat een verrassingsassortiment aan lekkernijen. Kijk op hun website voor meer informatie.

Restaurant Joann
Dit jaar bezorgt Joann jouw paasontbijt of -brunch bij jullie thuis. Heerlijke luxe broden met verschillende soorten zoet en hartig beleg. Ook zitten er warmte opties tussen en lekkere dingen voor de kids. Kijk gauw voor meer informatie op hun website.

De Kater
Zin in een heerlijk ontbijtje of brunch van de Kater tijdens Pasen? Bestel dan nu hun rijkelijke gevulde paasbox vol hartige en zoete lekkernijen. Kijk op hun Facebookpagina of Instagram voor meer informatie.

Van Doorn & Doorn
Een take-away paasbrunch van Van Doorn & Doorn! In de box zitten echt heerlijke dingen, waaronder rainbow springrolls en een pavlova. Kijk op hun Facebookpagina of Instagram voor meer informatie.

Van der Valk
Geniet tijdens Pasen van een Van der Valk brunch, maar dan thuis! De brunchbox to go zit vol lekkere dingen voor een uitgebreide brunch tijdens het paasweekend. Kijk op de website voor meer informatie.

Flips & Ribs
Bestel nu een paasbrunch bij Eetcafé Bij Flip. Bij de brunch zit o.a. een paasstolletje, pistolets en croissants, verschillende soorten beleg, verse jus en uiteraard een eitje.

Pasen tips Stoet Enschede

Hartige opties

Hierboven staan enkele opties voor ontbijt, brunch of high tea vol hartige én zoete lekkernijen. Er zijn ook enkele hartige opties te verkrijgen!

Gastrobar Bij Rozendaal
Bij Rozendaal heeft meerdere paasopties. Je kunt kiezen voor een sharing brunch- of dinerplank. Kijk op de website voor de menu's.

Fabels
Wat dacht je van een fantastische Paas High-Wine box? Bij Fabels kan dat! Een box voor twee personen vol lekkers en keuze uit een fles wijn. Kijk op hun Facebookpagina of Instagram voor meer informatie.

Holy Pasta
Speciaal voor de fijnproevers, heeft Holy Pasta van de Twentsche Foodhal een lenteplank! Een onwijs deluxe plank voor twee personen, inclusief rosé, heerlijk brood, dips, veggies en meer. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Paddy's
De paasbox van Paddy's zit bomvol signature dishes (13 stuks), paasaankleding en een paascocktail. Kijk voor meer informatie op de website.

Allerlei lekkers

Nienke's
Nienke's heeft een uitgebreid paasmenu samengesteld voor het paasweekend. Zo kun je kiezen uit een paas cheesecake, cupcakebox, zoet doosje vol lekkers, heerlijke fudge, icing cookies of een macaron box. Bekijk het complete paasmenu op haar website.

Heel bijzonder
De Paashightea van Heel Bijzonder is geboren. Met heerlijke broodjes, zoete en hartige hapjes. Ook kun je er nog andere lekkernijen bij bestellen. Kijk hier voor meer informatie.

Theetuin ik & mijn moeder
Ook dit jaar is er weer een high tea, afternoon tea of noon tea in paasthema te bestellen bij Ik & mijn moeder op 1e paasdag! Kijk voor meer informatie op hun Facebook of Instagram.

Pasen tips Nienke Enschede

Maak je huis klaar voor Pasen

Goods4Home
Bij Goods4Home verkopen ze hele leuke items voor in huis. Zo hebben ze verschillende soorten paasdecoratie, maar ook mooie armbandjes en haarclips. Kijk op hun Instagram voor meer inspiratie of in hun webshop voor meer leuke artikelen voor in huis.

Country Life Enschede
Ook bij Country Life zijn ze alweer helemaal klaar voor het voorjaar met allemaal leuke voorjaars- en Paasitems. Kijk op hun Facebookpagina voor een heleboel voorjaarsinspiratie!

Maak je huis klaar voor Pasen Enschede
Bo Verhoef 2 - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs