Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bo Verhoef - Enschede PromotieGeschreven door
Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

De beste tips voor Pasen

Leestijd 2-3 min

Pasen valt in 2021 op 4 & 5 april. Met deze tips maak je er hopelijk ondanks alle maatregelen nog een heel gezellig paasweekend van!

Tijdens de intelligente lockdown van begin 2020 ontstonden er veel lokale initiatieven in Enschede om lokale ondernemers in de stad te steunen. Deze blog is geschreven tijdens de lockdown en is nog niet geüpdatet naar 2021.

Door alle maatregelen rondom het coronavirus vieren we Pasen iets anders dit jaar. We kunnen dit jaar namelijk niet met de hele familie eieren zoeken of genieten van een heerlijke paasbrunch. Gelukkig zijn er veel leuke acties die er hopelijk voor zorgen dat Pasen thuis ook heel gezellig wordt. Ik verzamel de beste tips voor een veilig Pasen thuis hieronder. Een heel fijn paasweekend gewenst!

Mis jij nog een paasactie? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail ons naar [email protected]. Deze blog wordt continu bijgewerkt.

Bestel hier een lekkere paasbrunch of -diner

De Branderie

Op eerste en tweede paasdag maakt De Branderie een speciale paasbrunch. De brunch bestaat uit een ruime variatie van heerlijke hartige en zoete lekkernijen. De paasbrunch is te bestellen vanaf 2 personen voor €15,- per persoon. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie. Bestellen kan tot uiterlijk zaterdag 12:00 uur via WhatsApp 06-42305281 of via [email protected].

DSR Food

Met het gezin genieten van een tafel vol met lekkers? Bij DSR Food kun je een paasbrunch voor vier of meer personen bestellen. Je krijgt dan luxe broodjes, een paasstol, hartig en zoet beleg en verschillende hartige en zoete gerechtjes. De paasbrunch is €16,50 per persoon (vanaf vier personen te bestellen). Bestellen kan via de website.

Heel Bijzonder

Je kunt al een tijdje high tea’s bestellen bij Heel Bijzonder, maar nu hebben ze ook een paasvariant. Breid hem uit met o.a. flatbread, broodjes, soep, eiersalade, roomkaas en nog veel meer. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie. Als je voor woensdag 8 april besteld, kun je het zaterdag 11 april afhalen. Bestellen kan via 06-15168336.

IJssalon Heinink

IJssalon Heinink verzorgt een heerlijke paas high tea voor thuis. Bestel voor €17,50 per persoon of €7,50 per kind (t/m 10 jaar) een heerlijke paas high tea. De high tea is zowel voor eerste als tweede paasdag te bestellen. Wat je kunt verwachten? Verschillende belegde broodjes, zoete en hartige hapjes en allerlei andere lekkernijen. Geef je bestelling op tijd door via [email protected].

Appeltjes van Oranje

Houd je van een beetje luxe, bestel dan de luxe paasbrunch bij Appeltjes van Oranje. Je krijgt hier prosecco en aardbeien bij. Hij kost € 45 voor twee personen. De standaard paasbrunch kost € 35,-. voor twee personen. Bestellen kan hier.

Theetuin Schuif’s Aan

Bestel voor eerste paasdag een heerlijke home made high tea bij Theetuin Schuif’s Aan! Je krijgt dan heerlijke hartige en zoete gerechtjes en lekkernijen. Bestellen kan tot en met 9 april via WhatsApp 06-50846486. De bestelling kan zowel bezorgd als afgehaald worden. Kijk voor meer informatie op hun Instagram.

Gastrobar Bij Rozendaal

Een paasbrunch of diner voor thuis? Gastrobar Bij Rozendaal biedt twee verschillende brunches en ook een diner optie aan. Kijk op hun Facebookpagina voor de verschillende opties. Bestellen kan tot zaterdag 11 april, 13:00 uur. Bestellingen worden op eerste of tweede paasdag bezorgd of kunnen worden afgehaald. Bestellen kan via WhatsApp 0653392496 of via [email protected].

De Kokkerette

Lekker tafelen? Bij De Kokkerette hebben ze een brunchpakket voor vier personen of een speciale paasspecial-gezinsborrelplank. Ook bieden ze verschillende paasdiners aan. Zo kun je bijvoorbeeld uitgebreid Italiaans dineren of kun je een gourmetdiner bestellen. Kijk hier voor alle mogelijkheden. Graag bestellen voor 9 april en het wordt gratis thuisbezorgd!

Eetcafé Bij Flip

Ook Bij Flip heeft een heerlijke paasbrunch in de aanbieding. Met een paasstol, pistolets, croissants, zoet- en hartig beleg, vers geperste sinaasappelsap en meer voor €17,50 p.p.. Bestellen kan telefonisch via 053-38512415. Afhalen kan op eerste en tweede paasdag tussen 10:00-12:00 uur. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Van Doorn & Doorn

Een heerlijke paasbrunch bestellen? Dat kan ook bij Van Doorn & Doorn! Met o.a. soep, springrolls, sandwiches, taart, smoothies en andere lekkere dingen. Geef je bestelling door via [email protected] of bel naar 053-2308000. De paasbrunch is €29,50 p.p. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

Theetuin Ik & mijn moeder

Zorg jij voor de gezelligheid? Dan zorgen de mensen van Ik & mijn moeder voor de lekkernijen. Hun high tea’s, gebak, lunch of proeverijen zijn namelijk te bestellen voor afhaal voor eerste en tweede paasdag. Vooraf reserveren is noodzakelijk! Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Zuivelhoeve Stadsveld

Een paasbrunch of lunchbox met zuivelhoeve producten en een magazine. Bestellen kan via een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 053-4786771. Je kunt hem vrijdag of zaterdag afhalen in de winkel op Stadsveld, meer boodschappen bestellen kan ook! Of je kunt hem vrijdag of zaterdag ook gratis laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op Instagram of op de website.

Het Paradijs

Het Paradijs brengt graag een heerlijke paasbrunch bij jullie thuis! Met heerlijke aspergesoep, belegde broodjes, matzes, eieren, een miniquiche, sapjes, paaseitjes en een heerlijk toetje. Afhalen of bezorgen kan alleen op zondag eerste paasdag tussen 09:00-11:00 uur. Bestellen kan via de website.

Restaurant Le Pompidou

Een speciale paasaanbieding van Le Pompidou voor eerste en tweede paasdag. Bestel een mix grill met ossenhaas, varkensfilet, spareribs en kipfilet, geserveerd met friet, saus en rauwkost. Bestellen kan op eerste en tweede paasdag van 16:00-19:30 uur via 053-4780666.

Paasbrunch Enschede

Lekkers voor op tafel

Nienke's

Nienke heeft een paasmenu samengesteld voor het paasweekend. Zo kun je kiezen uit een Pasen cupcakebox, cheesecakes op een stokje, bonbons, koekjes of een koektaart. Bekijk het complete paasmenu op haar website. Bestellen kan tot en met donderdag 9 april. Ophalen kan in de winkel op zaterdag 11 april. Ook bezorgen ze in heel Enschede op zaterdag 11 april vanaf 14:00 uur.

Rosy’s

Rosy’s heeft allerlei lekkere dingen om te bestellen voor bij de paasbrunch. Heb jij zin in een hartige taart (keuze uit drie verschillende) of eigengemaakte saucijzenbroodjes met cranberry? Stuur Rosy’s dan een berichtje op haar Facebookpagina. Ook kun je natuurlijke zoete taarten bestellen! Je kunt het lekkers in overleg ophalen.

Jamin Enschede

Jamin Enschede bezorgt met liefde paasartikelen bij jou thuis. Bestel bijvoorbeeld een giftbox met paaseitjes voor een ander, bestel jouw favoriete paaseitjes of andere paaschocolade. Bestellen kan via 06-44975181. Afhalen is ook mogelijk.

Appeltjes van Oranje

Naast de paasbrunch heeft Appeltjes van Oranje ook heerlijke paascheesecakes met bastogne - of kokoskoekenbodem, een luchtige topping met paaseitjes en witte chocolade. Je kunt de cheesecakes voor eerste en tweede paasdag bestellen op hun website.

Kaashandel Borghuis

Speciaal voor Pasen heeft Borghuis een speciale borreltas samengesteld. Rijk gevuld met heerlijke producten zoals kaas, worst, knoflooksaus, brie, toast en meer. Kijk op hun Instagram voor meer informatie.

Paasmenu Nienke's

Zelf aan de slag

De Kookzolder

Normaal heeft Jacqueline van De Kookzolder een kookstudio voor kinderen, waar ze kook- en baklessen geeft en kinderfeestjes organiseert. Dit kan helaas nu niet en daarom verkoopt ze nu leuke bakpakketten die mensen voor €12,50 kunnen ophalen (zeven dagen per week). In deze pakketten zit alles wat nodig is om een heerlijke paashaastaart of vlindertaart te maken. Bestellen kan via de website of door een mail te sturen naar [email protected].

De Kookzolder

Maak je huis klaar voor Pasen

Goods4Home

Bij Goods4Home verkopen ze hele leuke items voor in huis. Zo hebben ze verschillende soorten paasdecoratie, maar ook mooie armbandjes en haarclips. Kijk op hun Instagram voor meer inspiratie of in hun webshop voor meer leuke artikelen voor in huis.

Maak je huis klaar voor Pasen Enschede
Bo Verhoef - Enschede Promotie
Geschreven door Social Media & Content Marketeer Bo Verhoef

Bo is enkele jaren geleden naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken.

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer