Door Stagiair Marketing & Communicatie Jill
 - Uit in Enschede

High Wine/Beer in Enschede

Wil je een keer iets anders dan een lunch op het terras of een high tea? Dan is een High Wine/Beer heel leuk om te doen! Trommel al je vrienden op of organiseer een middagje met de familie (wel 18+ natuurlijk). Tip: Ook leuk om cadeau te geven. Ik heb de lekkerste High Wine of High Beer plekken in Enschede voor je uitgezocht. Heb je een leuke locatie gevonden? Reserveer dan meteen, zodat je verzekerd bent van een tafeltje!

Bistro Dreams

Bistro Dreams staat bekend om hun hele goede High Wine. Deze is namelijk heel uitgebreid, verrassend en dinervervangend. Je start met een glaasje prosecco, brood en een welkomstamuse. Daarna worden er vier gangen kleine gerechten geserveerd (voor-, tussen-, hoofd-, en nagerechten) met natuurlijk drie glazen wijn (wit, rosé en rood) om te proeven. De prijs is €37,50 per persoon en je moet minimaal met z'n tweeën komen. Drink je geen alcohol of heb je gewoon geen zin in wijn? Dan verlagen ze de prijs met €3,50 en mag je zelf drinken erbij bestellen. Extra leuke tip: Bistro Dreams heeft ook een High Wine Kadobon. Super leuk om te geven!

Foodbar Bluff

Bij dit gezellige eettentje op de Oude Markt kun je terecht voor een High Wine voor €32 per persoon. Je krijgt drie verschillende glazen wijn, geserveerd met diverse warme en koude hapjes. Neem plaats op het terras als het weer meezit of ga lekker knus binnen zitten. Houd je niet van wijn? Bij Foodbar Bluff kan je ook kiezen voor een High Gin! In plaats van wijn krijg je dan drie verrassende glazen gin tonic.

High Wine bij Bistro Dreams in Enschede - Uit in Enschede
High Wine bij Bluff in Enschede - Uit in Enschede
High Wine bij Bistro Dreams of Foodbar Bluff

Fabels Eten & Drinken

Reserveer een heerlijke high wine bij Fabels Eten & Drinken. Dit restaurant staat voor gezelligheid in een trendy, open sfeer en dan mag een High Wine natuurlijk niet ontbreken. Reserveer vanaf twee personen een plekje voor €32,50 per persoon. Voor dat geld krijg je een proeverij van drie glazen wijn (wit, rood en rosé) met lekkere hapjes. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor de Fabulous High Wine voor €45 per persoon. Hier zit hetzelfde bij inbegrepen als de High Wine, maar dan start je met een prosecco en top je hem af met een nagerechtje en een glaasje dessertwijn. Dat is toch puur genieten?

Bistro en Wijnbar BRUUT

Bistro en Wijnbar BRUUT heeft op de eerste verdieping een sfeervolle wijnbar, waar je kennis maakt met ruim 100 wijnen. Hier kun je terecht voor een culinaire High Wine samen met vrienden, familie of collega's. Als het mooi weer is, kan je zelfs plaatsnemen op het dakterras en genieten van een indrukwekkende zonsondergang aan de skyline van het mooie Enschede. De High Wine bestaat uit 3 gangen en bij elke gang hoort een bijpassend wijntje. Kom culinair genieten voor €49 per persoon.

High Wine bij Bistro en Wijnbar Bruut in Enschede - Uit in Enschede
Bistro en Wijnbar BRUUT

Gastrobar Bij Rozendaal

Bij Gastrobar Bij Rozendaal staat er ook een heerlijke High Wine/Beer op de Loungekaart. Je begint met charcuterie (officieel bereide of gedroogde varkensvleesproducten), een knabbel en bubbels. Daarna krijg je drie tapasgerechtjes (voor, tussen en hoofd), natuurlijk in combinatie met vier bijpassende wijnen of bieren. Je betaald er €37,50 per persoon voor. Kom lekker loungen in deze voormalige textielfabriek!

De Beiaard

Bij De Beiaard houden ze niet alleen van bier, ze weten er ook veel over! Tijdens de High Beer voor €24,50 per persoon leer je de verschillende soorten bieren van de tap kennen door zeven proefglaasjes speciaalbier te drinken. Ook vertellen ze er bij waar het bier vandaan komt en wat het zo bijzonder maakt. Leuk, lekker en ook nog eens informatief dus! Natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes bij de prijs inbegrepen. Vind je bier niet zo lekker? Je kunt hier ook een Whisky Tasting doen voor €17,50 per persoon. In plaats van bier proef je dan vijf glaasjes whisky.

Heb je nog leuke tips voor een High Wine/Beer in Enschede? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! Mailen kan natuurlijk ook.

 - Uit in Enschede
Jill
Stagiair Marketing & Communicatie

Jill is geboren en getogen in het mooie Enschede. Ze studeert Creative Business met als specialisatie marketing. Ze is vaak in de stad te vinden, zowel in het weekend als om te shoppen. Haar kennis van de stad gecombineerd met haar creativiteit zorgt ervoor dat ze jou alle ins en outs van Enschede kan vertellen!