Uitgaan in Enschede is zeker de moeite waard. Op het gezelligste horecaplein van Twente, de Oude Markt, vind je veel kroegen, barretjes, restaurants en danscafés. Begin de avond met een etentje en neem daarna een afzakkertje in de kroeg, of leef je lekker uit op de dansvloer.

Gezellige kroegen

 1. Jansen en Janssen

  Gezellig sfeervol café waar je terecht kunt voor een kopje koffie, biertje of borrel of lunch. En bij mooi weer lekker op het terras met uitzicht op de Oude markt.

 2. Molly Malone

  Deze Irish Pub is ingericht zoals je van Molly verwacht: sfeervol en intiem. Vanaf de praattafels aan het raam heb je een geweldig uitzicht over de Oude Markt.

 3. Rocks

  HET Rock café met het kleinste podium van Twente. Met regelmatig live optredens an verschillende (regionale) bands. Het café heeft een gevarieerd publiek met veel trouwe bezoekers. Iedereen is welkom.

Discotheken in Enschede

 1. Aspen Valley

  Het feestcafé van Enschede en omstreken! Het energieke personeel, de geweldige ambiance en de beste muziek zorgen voor een avond om niet te vergeten!

 2. 't Bölke

  Uitgaanscentrum dat beschikt over een discotheek, danscafé en gay-sauna. Met top-DJ's, aanstormend lokaal talent en de nieuwste snufjes op het …

Meer leuke uitgaansgelegenheden

Kom naar het gezelligste plein van Twente