Heb jij de supergave gratis speurtocht door Enschede al gelopen? Het nieuwe Enschede doeboekje voor kinderen vanaf 4 jaar bevat een unieke speurtocht die je langs bijzondere plekken in Enschede leidt. Naast leuke vragen en opdrachten staan er ook allerlei tips en grappige weetjes in. Zo kunnen niet alleen kinderen, maar ook hun ouders (en opa’s en oma’s) er nog wat van opsteken.

Startpunt

Tourist Info Enschede, Langestraat 41

Je kunt het doeboekje ophalen bij Tourist Info Enschede, Sam Sam, Stoet, Boekhandel Broekhuis en Concordia. Het startpunt van de route is Tourist Info Enschede aan de Langestraat. Vanuit hier loop je een verrassende route van zo'n 1,5 km.

Stadswapen Enschede voor de Tourist Info - Uit in Enschede
Gezin speurtocht doeboekje kids kinderen Enschede - Uit in Enschede
Gezin loopt route Op avontuur in Enschede - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
Gezin op pad

Tips voor uitjes, lunchplekjes en kinderwinkels vind je via de QR-codes in het boekje. Daarnaast kom je onderweg uiteraard langs speelplekken en kleurrijke muurschilderingen.

Eindpunt

Ei van Ko

Het Ei van Ko is de laatste locatie. Heb je de speurtocht uitgelopen en alle vragen beantwoord? Dan kun je als echte Enschede-kenner je eigen Enschede diploma uitknippen en ophangen! Blader nog even verder want er staan ook nog leuke spelletjes en raadsels in het boekje.

Ei van Ko Enschede beelden en fontein - Uit in Enschede

Je kunt het doeboekje ophalen bij Tourist Info Enschede, Sam Sam, Stoet, Boekhandel Broekhuis en Concordia. Heel veel succes en vooral heel veel plezier!