Op woensdag 14 februari is het Valentijnsdag! Een mooie dag om jouw geliefde of een speciaal iemand extra in het zonnetje te zetten. Verras je Valentijn met iets lekkers, een avondje uitgebreid uit eten, een mooi cadeau of een heerlijk nachtje weg in eigen stad.

Deze blog wordt te zijner tijd verder aangevuld.

Enschede Cadeaukaart in Valentijn-setting. - Uit in Enschede

Happy Valentine

Enschede Cadeaukaart

Geef je liefste een Enschede Cadeaukaart en laat hem/haar zelf kiezen. Bestel een cadeaukaart t.w.v. een bedrag naar keuze in te leveren bij tal van Enschedese winkeliers en horeca. Altijd goed!

Bestel de Enschede Valentijnspakketten hier!
 - Uit in Enschede

Zoet, zoeter, zoetst

Valentijnslekkernijen

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Theetuin De Oale Zessprong een valentijnverwenpakketje met huisgebakken zoete liefdeslekkernijen.

Nienke's heeft heel veel lekkers voor Valentijn. Wat dacht je van een bon bon doosje, cupcake box, mini cupcakes of een mini taartje? Daarnaast hebben ze ook een brievenbuspakketje die je naar jouw Valentijn kan sturen!

Bij Appeltjes van Oranje hebben ze een speciale BE MINE hartjestaart.

Eten bij kaarslicht

Romantisch diner

Bij Café Soleil hebben ze een sharing diner voor 2. Je wordt ontvangen met champagne en krijgt daarna 3 amuses en 9 gerechtjes. Kijk op de website voor meer informatie.

Bistro Dreams is extra geopend voor Valentijnsdag. Ze bieden een romantisch menu aan met bubbels en een 3-gangen sharing diner. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Liever uit eten in Lonneker? Bij Sprakel kun je ook een Valentijnsmenu reserveren met een voorgerecht to share, hoofdgerecht en dessert to share. Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Love at first bite bij Restaurant Joann! Bij Joann pakken ze helemaal uit. Hun menu bestaat uit een romantisch aperitief met 3 amuses. Love at first bite menu (6 gangen), koffie of thee met eigen friandises en een leuk aandenken voor thuis. Kijk op hun website voor het hele menu.

Bij De Stadsgracht hebben ze met heel veel liefde een speciaal menu samengesteld. Nieuwsgierig naar het menu? Kijk dan op hun Facebookpagina.

Inspiratie nodig?

Cadeautips

Verras jouw Valentijn met een mooi cadeau:

  • Wat dacht je van een gave Enschede shirt of tas, of wellicht toffe Enschede sokken? Bekijk alle Enschede items in onze shop.
  • La Stans voor een heerlijk chocoladepakket
  • Expo Enschede voor unieke cadeautjes of een mooie lijst voor een van jullie foto's samen
  • Koop (last minute) een mooie bos bloemen op de markt op dinsdag of al eerder op de dagmarkt of bij een van de vele bloemisten in de stad (zoals Mimosa)
  • Is jouw geliefde creatief? Hop dan even langs bij Bertus Workel
Vrouw en man met Enschede t-shirt aan. - Uit in Enschede
La Stans Chocolaterie Enschede 1 - Uit in Enschede
Voogsgerd Bloemen dagmarkt Enschede - Uit in Enschede
Romantisch diner in Enschede. - Uit in Enschede

Quality time

Date night tips

Wil je wat meer quality time met je partner of wil je al heel lang afspreken met die ene leuke persoon? Plan een gezellige date night, er zijn genoeg leuke plekken in Enschede!

Lees hier onze date night tips