Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Parkeren en reizen

Hier vind je enkele veelgestelde vragen over Enschede en de bijbehorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hoe kom ik in Enschede?

Enschede ligt aan de snelweg en vlakbij de Duitse grens en is vanuit alle richtingen goed te bereiken. Ook als je met de bus of trein komt is Enschede goed bereikbaar. Lees hier meer over hoe je Enschede het beste kunt bereiken.

Waar kan ik gratis parkeren?

Van ma t/m vr is het eerste uur parkeren in de parkeergarages gratis als binnen 60 minuten wordt betaald/uitgereden. Parkeer je langer dan 60 minuten, dan betaal je ook het eerste uur.

Verder moet je betalen voor alle parkeergelegenheden in het centrum. Hier vind je een overzicht waar betaald parkeren geldt. Het is wel mogelijk om je auto gratis te parkeren op het Go Planet Parc. Vanuit hier kun je gemakkelijk met de bus of met de trein naar het centrum.

Je kunt ook voordelig parkeren bij de P&R in Enschede. Meer informatie hierover vind je hier.

Hoe kom ik vanaf Station Enschede naar het centrum?

Station Enschede is perfect aangesloten op het openbaar vervoer netwerk en ligt op loopafstand van het centrum. Zodra je het station uitloopt, kom je terecht op het Stationsplein. Vanaf het Stationsplein loop je zo het centrum in.