Kind in een stapel herfstbladeren in het Wooldrikspark in Enschede. - Uit in Enschede

Ga erop uit

Herfstuitjes

De herfstvakantie is weer in aantocht! Ben je op zoek naar leerzame en leuke uitjes voor kids tijdens de herfstvakantie? Er worden tal van kidsproof activiteiten georganiseerd voor de kinderen (en hun ouders). Wat denk je van een leuke voorstelling of een evenement? Er zijn heel veel leuke educatieve, culturele en actieve uitjes in de herfstvakantie. Hier lees je wat er allemaal te doen is in Enschede.

Lights at night from the Halloweenfair in Enschede - Uit in Enschede

Jaarlijks uitje in het Volkspark

Halloweenkermis

Bezoek de Halloweenkermis in de herfstvakantie! De Halloweenkermis dankt zijn naam aan de vele halloweenactiviteiten die worden georganiseerd. Er zijn circa zestig attracties, voor zowel groot als klein.

Lees meer over de Halloweenkermis
Herfst stadspark Enschede - Uit in Enschede

Leuke uitjes

Meer tips

De herfst is het perfecte seizoen om lekker naar buiten te gaan. In Enschede is dan ook genoeg te doen voor jong en oud. Kom cultuur snuiven bij een van de vele musea of theaters, maak een heerlijke herfstwandeling, bekijk een film in de bioscoop. Meer tips voor de herfst vind je hier.

Kinder doeboekje enschede - op avontuur - Uit in Enschede

Speurtocht en doeboekje

Op avontuur in Enschede

Speurneuzen opgelet! Ga op avontuur in Enschede en leer de binnenstad van een hele andere kant kennen. Het doeboekje omvat een speurtocht, leuke spelletjes en raadsels én tips en weetjes voor ouders/grootouders.

Je kunt het doeboekje ophalen bij Tourist Info Enschede, Sam Sam, Stoet, Boekhandel Broekhuis en Concordia. Het startpunt van de route is Tourist Info Enschede aan de Langestraat. Vanuit hier loop je een verrassende route van zo'n 1,5 km.

Zwemparadijs Aquadrome in Enschede. - Uit in Enschede

Lekker zwemmen

Aquadrome in de herfstvakantie

In de herfstvakantie is Zwemparadijs Aquadrome iedere dag geopend. Op zondag kun je van 9:30-16:30 u recreatie zwemmen. Van maandag t/m vrijdag van 11:00-18:00 uur. Een gezellig en warm uitje op een gure herfstdag! 

Bekijk hier de openingstijden
Pompoenen met uitgesneden gezichten tijdens Halloween in Enschede. - Uit in Enschede

31 oktober is het zover

Halloween in Enschede

Na de Herfstvakantie is het dan eindelijk zover: Halloween! Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is met Halloween in Enschede? We hebben het voor je verzameld op deze pagina. 

Ontdek hier Halloween in Enschede