Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Nadja HanterinkGeschreven door
Content Marketeer Nadja

Hier shop je de leukste cadeaus voor kids in Enschede

Leestijd 2-3 min

Binnenkort een kinderverjaardag en nog op zoek naar een leuk cadeau? Ik weet waar je moet zijn!

Ook dit jaar komen ze er weer aan: de kinderverjaardagen. Soms maken ouders een lijstje waar je iets van kunt afstrepen. Soms word je aan je lot overgelaten... Ik heb gelukkig een aantal vaste lokale adresjes waar ik dan een mooi cadeau uitzoek. Ik kies het liefst voor écht mooie (duurzame) items. En gelukkig kan ik daar in Enschede heel goed voor slagen!

Lokale winkels voor kindercadeaus

De ondernemers hebben het zwaar. Door bij lokale ondernemers te winkelen helpen we ze met zijn allen deze rare tijden door. Bij deze fijne lokale winkels shop je de mooiste cadeautjes voor kids:

Mevrouw Janne
Nog zo'n vrolijke winkel. Mevrouw Janne is een soort snoepwinkel voor cadeautjes aan de Haverstraatpassage. Hier vind je kleurrijke dameskleding, woonaccessoires en hebbedingen. Maar ook voor gezellige kindercadeaus ben je hier aan het juiste adres. Ik spotte o.a. leuke kinderboeken en mooie kinderserviesjes!

Ooievaar & Co
Aan de Lipperkerkstraat vind je de schattige winkel Ooievaar & Co. Hier shop je meubels, beddengoed én cadeautjes voor de allerkleinsten. Je vindt er knuffels, stapelspeelgoed en knuffeldoekjes van merken als Koeka, Jollein en Mushi.

Ooievaar co

Ooievaar & Co

Boekhandel Broekhuis
Lastig om een cadeau te vinden? Met een mooi kinderboek zit je altijd goed. Bij elke leeftijd (en kind) past een ander genre en de thema's en onderwerpen zijn eindeloos. Bij Broekhandel Broekhuis kun je heerlijk snuffelen tussen de mooiste knisper- en flappenboekjes, prentenboeken, voorleesboeken, kinderboeken en spellen.

De Blauwe Maan
Mijn kind is gek op (edel-) stenen, ze kan uren zoet zijn met een schaaltje met stenen. Die voorliefde heeft ze overigens niet van een vreemde. Daarom is De Blauwe Maan een van mijn favoriete winkels om een cadeau te scoren. Ook voor kids! Want naast prachtige edelstenen, vind je hier ook mooie kinderboeken en kleine cadeautjes zoals gelukspoppetjes en trommelsteentjes.

Naast mooie edelstenen, vind je hier ook mooie kinderboeken en kleine cadeautjes zoals gelukspoppetjes en trommelsteentjes.

Kindercadeaus shoppen bij de ketens

Natuurlijk vind je in Enschede ook genoeg ketens waar je een mooi cadeautje kunt kopen. Dit zijn mijn favorieten voor kinderen:

Dille & Kamille
Achterin de winkel van Dille & Kamille vind je een heerlijke kinderhoek. Hier shop je gevlochten mandjes, mooie potloden, houten spellen, kinderboeken en van dat mooie ouderwetse speelgoed. Ik hou ervan!

Sostrene Grene
Een rondje Sostrene Grene staat garant voor een lege portemonnee. Van mooie huishoudelijke items en woonaccessoires tot versiering en speelgoed. Het is allemaal zo leuk! Ook voor de kleintjes kun je hier goed slagen.

Hema
Bij Hema vind je gegarandeerd een leuk kindercadeau. Je vindt er o.a. knutselspullen, houten speelgoed en leuke accessoires voor poppenmoeders of kleine chefs. Allemaal in die typische Hema stijl.

Dille Kamille

Dille & Kamille

En dan nog...
Aan De Heurne kun je leuke cadeautjes shoppen bij Intertoys. Bij deze speelgoedwinkel is er voor ieder wat wils. Ook bij Flying Tiger kun je goed slagen voor houten speelgoed, knutselspullen en andere leuke kindercadeaus. Vind je het, net als ik, leuk om zelf cadeaus in te pakken? Dan ben je bij Sostrene grene, Hema en Flying Tiger ook aan het juiste adres voor leuk inpakpapier.

Shoppen maar!

Ik hoop dat ik je inspiratie heb gegeven voor je zoektocht naar de leukste kindercadeaus! Mis je nog een winkel? Laat het weten onder de post op Facebook of via Instagram.

Nadja Hanterink
Geschreven door Content Marketeer Nadja

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en moeder van Loulou (3) en Benja (0).

Deze blogs vinden anderen ook leuk

Toon alle blogs
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info