Door Stagiair Marketing & Communicatie Nick
 - Uit in Enschede

Uit eten met de mannen

Veel 'man food', met je handen eten en het vet dat langs je mondhoek naar beneden druipt terwijl je het wegspoelt met ijskoud pils. Je hoeft niet te letten op calorieën of op je manieren. Het enige wat je doet is puur genieten. Om de rest maak je je morgen wel weer druk. Wil jij uit eten met een groep vrienden, je team, familie of collega's? In dit overzicht vind je échte mannen hotspots om lekker te eten en drinken.

Bunkeren

Steakrestaurant El Gaucho

El Gaucho is Spaans voor ‘De Cowboy’. Wat eten cowboys? Juist: steaks! En niet steaks van gemiddelde kwaliteit. El Gaucho is jouw eetbestemming als je zin hebt in de lekkerste malse spareribs en heerlijke grill specialiteiten. Zeg je vlees, zeg je al gauw El Gaucho. Daarom mag dit restaurant absoluut niet ontbreken in deze lijst.

La Cubanita

Tapas Frias, tapas de carne, tapas de pescado en nog veel meer. Grenzeloos schransen in dit Spaans tapasrestaurant! In dit historische pand aan de Oude Markt worden jij en je vrienden uitgenodigd om zoveel mogelijk te eten als je op kan. Kom je met 10 man of meer? Boek dan een groepsarrangement. Dan kun je net zoveel eten, maar dan voor minder. Tel uit je winst.

Fellini

Onbeperkt pizza’s eten samen met vrienden! Klinkt als een 1+1=3 toch? Laat de pizza’s nog beter smaken met een fles huiswijn per tweetal. Samen hebben jullie de keuze uit alle pizza’s op het menu. Hoeveel pizza’s krijg jij naar binnen? Bunkeren in (Italiaanse) stijl doe je bij Fellini.

De Beiaard

Zoals je weet kun je bij De Beiaard terecht voor de beste bier- en whiskyproeverijen. Toch doe je deze hotspot te kort als we het enkel hier bij laten. Heb je dorst, maar ook stevige trek? De Beiaard is jouw antwoord. Naast gezellig borrelen heb je hier ook écht goed eten. Elke maandag serveren ze spareribs en voor een vast bedrag is het een kwestie van onbegrensd kanen!

The FoodClub

Ontdek goede streetfoodgerechten uit Jamaica, in Japan of India. Tussen exotische bomen en vogelgeluiden maak je voor een vast bedrag een culinaire reis door verschillende landen. Kies jouw favoriete eten of ontdek nieuwe keukens. Eén ding is zeker, je loopt de deur van The Foodclub uit met een volle buik.

All you can eat

Wil jij met je groep naar een (Aziatisch) all you can eat restaurant in Enschede? Check dan deze blog waarin we alle 10 all you can eat opties handig op een rij hebben gezet.

El Gaucho steakrestaurant eten drinken Enschede - Uit in Enschede
All you can eat bij restaurant La Cubanita Enschede - Uit in Enschede
All you can eat bij The Foodclub Streetfood Enschede - Uit in Enschede
Van all you can eat tot malse steaks

Borrelen

Proeflokaal België

Een begrip in Enschede en tegelijkertijd 'the place to be' voor alle mannen. In dit oergezellige café proef je de lekkerste Belgische bieren en de gezelligste borrels. Ook wordt hier maandelijks een pubquiz en muziekbingo georganiseerd en is er soms live-muziek te horen waardoor de mannenavond nog beter wordt! Wist je dat je hier de keuze hebt uit meer dan 100 bieren? Wil jij erachter komen welke jouw favoriet is? Ga voor de bierproeverij en maak van jullie avond bij Proeflokaal België een avond om nooit te vergeten.

Stanislaus Brewskovitch

Maak kennis met smaakvolle bieren in deze unieke stadsbrouwerij. Ervaar gezamenlijk de relaxte sfeer wanneer jullie luisteren naar goede live-muziek. Stanislaus Brewskovitch schenkt de meest unieke en orginele speciaalbieren. IPA, tripel, blond bier, wit bier of stout; ontdek de meest uiteenlopende biersmaken in het hart van Enschede. Houd je vooral niet in. Because nothing epic happens when you drink water.

Twentsche Foodhal

Op zoek naar een locatie waarbij eten en drinken een belevenis wordt? Ontdek de Twentsche Foodhal. De acht keukens bereiden gerechten uit alle windstreken voor je. Daarbij kan een goed glas bier natuurlijk niet ontbreken. Zo heb je hier maar liefst 16 bieren van de tap! Uit deze tap laten ze een wisselende selectie (seizoen)bieren in je glas schuimen. Eet smakelijk en vooral... proost!

Grolsch Brouwerij Tour

Tijd voor Grolsch! Ontdek Grolsch op een andere manier tijdens de Grolsch Brouwerij Tour. Nadat je alles te weten bent gekomen over deze Twentse trots, staan er meerdere goudgele rakkers op je te wachten. Twents genieten met vrienden doe je in dé brouwerij van het Oosten. Proost!

Paddy's

Deze horecalocatie komt je waarschijnlijk bekend voor. Paddy’s is natuurlijk dé plek in Enschede om uit te gaan. Maar wist je dat Paddy’s ook uitermate geschikt is voor een bierproeverij? Tijdens deze High-Beer proef je 3 speciaalbiertjes van de tap met goede tapasgerechten. Toe aan een gezellige mannenavond met vrienden? Bij Paddy’s op de Oude Markt ben je op de goede plek.

Foodbar Bluff

Een keer wat anders drinken dan bier of borrels? Wat dacht je van een avond Gin Tonic drinken? Tijdens de High Gin van Foodbar Bluff krijg je drie verschillende gin tonics inclusief warme en koude hapjes. Wist je dat gin goed is voor je nieren én lever? Een extra reden om als bierdrinker deze High Gin eens uit te proberen. Kortom, een échte win-win situatie.

Proeflokaal Belgie bierproeverij eten drinken Enschede - Uit in Enschede
Stanislaus Brewskovitch stadsbrouwerij bierproeverij eten drinken Enschede - Uit in Enschede
Twentsche Foodhal Twentsche Proeftuin bier eten drinken Enschede - Uit in Enschede
Bierproeverij bij België of Stanislaus Brewskovitch
 - Uit in Enschede
Nick
Stagiair Marketing & Communicatie

Nick is geboren in Hengelo, woont in het Duitse Gronau maar zijn hart ligt in Enschede. In zijn vrije tijd is hij dan ook vaak met vrienden in Enschede te vinden. Ben je benieuwd wat je met vrienden kunt doen in de stad? Nick vertelt je er alles over.