In de donkere maanden is de stad prachtig aangekleed met magische kerstverlichting en de Oude Markt is extra gezellig door de sfeervolle schaatsbaan. Geniet van de winter in Enschede.

Hartjes kerstverlichting in de Lane of Love tijdens Winter Wonderland in Enschede - Uit in Enschede

Winterse sferen

Winter Wonderland

In de decembermaand en kerstvakantie is de binnenstad van Enschede omgetoverd tot een waar winterwonderland. Er is extra verlichting in de winkelstraten en er hangen lichtobjecten in de bomen. Op het Ei van Ko vind je het prachtige verlichte Twentse Ros en op H.J. van Heekplein een enorme verlichte kerstboom en indrukwekkend hert. Hier en daar zul je ook nog andere winterse verrassingen tegenkomen.

Ontdek Winter Wonderland

Kerstvakantie in Enschede

Van 21 december t/m 5 januari is het kerstvakantie in Enschede. Tijdens de vakantie is er heel veel leuks te doen in Enschede! Van een mooie voorstelling tot een leuke workshop of een gratis speurtocht door de stad. Wij zullen hier te zijner tijd allerlei inspiratie voor de kerstvakantie verzamelen. 

Kerstvakantie in Enschede
Kerstboom decoratie - Uit in Enschede

Ontdek de natuur

Toe aan rust en natuur? Ontdek een van de mooie stadsparken die Enschede rijk is. Of laat de stad achter je, volg de wandel- en fietsroutes en vind de mooiste plekjes van het rijke Twentse landschap.