Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
De Museumfabriek Enschede

Dagje weg met de kids

Of je nu met het gezin op een woensdagmiddag naar Enschede komt of in de schoolvakantie, er zijn allerlei activiteiten voor kinderen. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen, bowlen of uitwaaien in een van de parken. Voor een avontuurlijk kinderfeestje kun je het hele jaar door lekker spelen bij de (indoor) speelparadijzen. En wat dacht je van een leuke kindervoorstelling in het Wilminktheater? Kinderuitjes in Enschede zijn er genoeg!

Touwtrekken kinderen

Evenementen voor kinderen

In Enschede worden er vele evenementen voor kinderen georganiseerd. In onze agenda vind je een overzicht van alle evenementen geschikt voor kinderen.

Ga naar de agenda
Header Zoekhetmaaruit

Zoek het maar uit: Alle activiteiten en theatervoorstelling voor jeugd op een rijtje

De culturele organisaties in Enschede hebben al hun activiteiten en theatervoorstellingen verzameld op deze pagina. Zo zie je direct wat er de komende tijd allemaal te zien is - én voor wie.

Bekijk de pagina
Uit Eten Met Kinderen In Enschede

Uit eten met kinderen

Uit eten met je (klein)kinderen en op zoek naar een kindvriendelijke plek om uit eten te gaan? Er zijn vele restaurants en lunchplekken met een kindvriendelijke kaart en/of speelgelegenheid.

Uit eten met kinderen
Shoppen Met Kinderen In Enschede

Shoppen voor de kids

Lekker shoppen voor of met de kids? Hier kan het!

Bekijk de winkels
Monkey Town Enschede

Activiteiten voor kinderen

In Enschede zijn er veel leuke activiteiten voor kinderen. Een mooie dag in de frisse lucht in een van de parken of zwemmen in een meer kan net zo leuk zijn als lasergamen of bowlen.

Bekijk de activiteiten
Bioscoop Enschede

De leukste films

Een middagje of avondje uit naar de bioscoop in Enschede? Dan zit je hier goed! Enschede heeft drie bioscopen en binnenkort komt er een grote bioscoop in het centrum bij.

Bekijk de bioscopen in Enschede
Verjaardagstaart kind

Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een leuke plek voor een kinderfeestje in Enschede? Deze locaties maken een echt feestje van elke verjaardag.

Bekijk alle mogelijkheden

Speelparadijzen

Dieren aaien

Zwemmen

Indoor

Andere tips

Culturele uitjes

Kidsproof adresjes in Enschede